Lease Auto

Bent u op zoek naar een leasemaatschappij waar ze u snel een leaseauto kunnen leveren en waar men u ook persoonlijk kent? U bent hier aan het juiste adres!

Innovation Lease is een persoonsgerichte maatschappij die de klant op de eerste plaats zet. Wij kunnen concurreren met andere grote leasemaatschappijen. Innovation Lease beschikt over een eigen werkplaats (Lenferink Auto's) en heeft meerdere vestigingen waar uw wagen op een professionele wijze kunnen worden onderhouden. Dit heeft voor u als voordeel dat u echt alles onder een dak heeft en de verantwoordelijkheden uitbesteed aan een contactpersoon. (korte lijnen) Uiteraard zijn wij dealervriendelijk ingesteld en kan ook het onderhoud elders worden ondergebracht.

Indien gewenst kunnen wij u alle informatie (digitaal) doen toekomen zoals u dat verlangt. Praktische informatie die voor u uitermate belangrijk zijn. Wij beschikken over een zeer actueel en modern automatiseringssysteem zodat wij u maandelijks of per kwartaal alle informatie kunnen doen toekomen als contractgegevens, kilometrageverloop, brandstofverbruik, schadeverloop en fiscale waarden van uw wagenpark.

Leasevorm
Welke auto wilt u leasen? *
Bedrijfsnaam
KvK nummer
Voornaam *
Achternaam *
Adres
Postcode
Plaats
Telefoonnummer *
E-mail adres *
Opmerkingen