Over ons

Wat kunt u van ons verwachten?


•  Wagenpark informatie
•  Reparatie en onderhoud
•  24-uursdienst
•  Brandstofpas
•  Haal- en brengservice
•  Aankoop eigen auto's
Wagenpark informatie

Wij beschikken over een zeer actueel en modern automatiseringssysteem zodat wij u maandelijks of per kwartaal alle informatie kunnen doen toekomen zoals contractgegevens, kilometrageverloop, brandstofverbruik, schadeverloop en fiscale waardes van uw wagenpark.


Reparatie en onderhoud

Innovation Lease beschikt over een eigen werkplaats en heeft meerdere vestigingen waar uw auto op een professionele wijze kan worden onderhouden. Dit heeft voor u als voordeel dat u echt alles onder één dak heeft en de verantwoordelijkheden uitbesteedt aan één contactpersoon. Uiteraard zijn wij dealervriendelijk ingesteld en kan ook het onderhoud elders worden ondergebracht.

24-Uursdienst

Innovation Lease beschikt over een eigen 24-uursdienst Europ-Assistance, zodat u waar dan ook bij pech of schade zo snel mogelijk wordt geholpen en indien nodig wordt er voor vervangend vervoer gezorgd.


Brandstofpas

Uw lease-overeenkomst kunt u uitbreiden met een brandstofpas, zodat u zonder contant geld bij de meeste tankstations kunt tanken, zowel in Nederland als in de rest van Europa. De brandstofrekeningen worden door het betreffende tankstation via onze pascontractant aan ons berekend. Wij berekenen u een maandelijks voorschot en eens per 3 maanden ontvangt u een verbruiksoverzicht.


Overzicht tankingen bij MTC

Maakt u gebruik van een MTC-pas? Dan kunt u op de website van MTC Nederland een online overzicht van uw tankingen bekijken. Houd hiervoor uw MTC-tankpas bij de hand.


Haal- en brengservice

Innovation Lease beschikt over een eigen haal- en brengservice zodat auto's snel bij u voor de deur kunnen worden afgeleverd dan wel worden opgehaald.

Aankoop eigen auto's

Innovation Lease heeft diverse goede afzetkanalen zodat wij uw eigen auto's kunnen aankopen door middel van de hoogste bieder.


Unieke afleverservice

Wij besteden aandacht aan de aflevering en zorgen voor de juiste after-sales.

Wij zijn elke dag beschikbaar, ook spoedopdrachten zijn mogelijk. Daarnaast is ook een aflevering of transport in, naar of van het buitenland geen enkel probleem. 

Wij staan u graag te woord
Innovation Lease

Plesmanweg 11
7602 PD Almelo
0546-825113
info@innovationlease.nl


Neem contact op