Over ons

Wat kunt u van ons verwachten?


• Wagenpark informatie
• Reparatie en onderhoud
• 24-Uursdienst
• Brandstofpas
• Haal en brengservice
• Aankoop eigen auto's
Wagenpark informatie

Wij beschikken over een zeer actueel en modern automatiseringssysteem zodat wij u maandelijks of per kwartaal alle informatie kunnen doen toekomen als contractgegevens- kilometrageverloop- brandstofverbruik-schadeverloop en fiscale waardes van uw wagenpark.


Reparatie en onderhoud

Innovation Lease beschikt over een eigen werkplaats en heeft meerdere vestigingen waar uw auto op een professionele wijze kan worden onderhouden. Dit heeft voor u als voordeel dat u echt alles onder een dak heeft en de verantwoordelijkheden uitbesteed aan n contactpersoon. Uiteraard zijn wij dealervriendelijk ingesteld en kan ook het onderhoud elders worden ondergebracht.

24-Uursdienst

Innovation Lease beschikt over een eigen 24 uurs dienst Europ-Assistance ,zodat u waar dan ook bij pech of schade zo snel mogelijk wordt geholpen en indien nodig wordt er voor vervangend vervoer gezorgd.


Brandstofpas

Uw lease-overeenkomst kunt u uitbreiden met een brandstofpas, zodat u zonder contant geld bij de meeste tankstations kunt tanken zowel in Nederland als in de rest van Europa. De brandstof rekeningen worden door het betreffende tankstation via onze pas contractant aan ons berekend. Wij berekenen u een maandelijks voorschot en eens per 3 maanden ontvangt u een verbruiksoverzicht. Overzicht tankingen bij MTC Maakt u gebruik van een MTC-pas? Dan kunt u op de website van MTC Nederland een online overzicht van uw tankingen bekijken. Houd hiervoor uw MTC-tankpas bij de hand.


Haal- en brengservice

Innovation Lease beschikt over een eigen haal- en brengservice zodat auto's snel bij u voor de deur kunnen worden afgeleverd dan wel worden opgehaald.

Aankoop eigen auto's

Aankoop eigen auto's Innovation Lease heeft diverse goede afzetkanalen zodat wij uw eigen auto's kunnen aankopen door middel van de hoogste bieder.


Uniek aflever service

Wat uniek maakt is dat wij wl zorgen voor de juiste aandacht bij uw klant. Wij zorgen voor de beleving die maakt dat een aflevering weer speciaal wordt. Wij worden als het ware uw collega en ontzorgen u van eventuele vragen die nog resteren bij de klant of berijder.

Door onze ervaring weten wij wat klanten en berijders vragen en eisen. Op die manier besteden wij veel aandacht aan de aflevering en zorgen wij voor een unieke beleving die zorgt voor de juiste after-sales.
Wij zijn elke dag beschikbaar ook spoed-opdrachten zijn mogelijk. Daarnaast is ook een aflevering of transport in naar of van het buitenland geen enkel probleem. 

Wegens de gedegen kennis en affiniteit van en met auto’s zijn wij in staat om het afleveren op locatie tot een feest te maken.

Flexibiliteit is wat ons siert mocht u een aflevering hebben van meerdere auto’s op locatie of bij uw eigen locatie, dan kunnen wij dit ook verzorgen.


Missie en Visie

Voor u als ondernemer of ondernemende organisatie is een bedrijfswagen veel meer dan een vervoersmiddel het is een werkplek. 

Met ruim 17 jaar ervaring zijn wij met recht een expert te noemen. Niet enkel auto en bedrijfswagen lease – ook zaken als inbouwapparatuur en autobelettering maken onderdeel uit van ons maatwerk. Hiervoor werken we nauw samen met verschillende gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen we iedere bedrijfswagen inrichten naar uw specifieke behoefte. Op basis van uw werkzaamheden en behoeften zorgen wij voor een passende mobiliteitsoplossing.
U wilt gewoon verder aan het werk met mensen die met een goed voorstel komen. En die van de hoed en de rand weten als het gaat om ondernemen omdat ze het zelf ook doen.
Innovation Auto Lease is de autoleasemaatschappij waarbij de klanten altijd centraal staan. Naast dat wij ervoor zorgen dat uw financiering goed geregeld is vinden wij het belangrijk dat u en uw berijders onbezorgd kunnen genieten van hun lease-auto / bedrijfswagen en representatief voor de dag komen. Comfort en gemak daar draait het uiteindelijk om met heldere oplossingen voor personenauto’s/bedrijfswagens en andere vormen van mobiliteit - Innovatief - duurzaam en wendbaar. Anders schiet het niet op. En opschieten moet het, want zonder succesvolle ondernemers is onze economie nergens.

Zelf zitten wij ook niet stil. Klantenservice is onze business en alleen met actief mee-denken en meedoen komen wij ergens. Zonder blabla maar gewoon  informeel als ondernemers onder elkaar.

Lease- en mobiliteitsoplossingen voor ondernemers ondernemende organisaties en hun medewerkers. 

Heldere en logische oplossingen voor wagen-parken auto’s/ bedrijfswagens en mobiliteit.

Natuurlijk zijn deze vernieuwend vanzelf-sprekend flexibel en uiteraard duurzaam.


Onze missie vindt u terug in de zekerheden van Innovation Lease

– Wij zijn en blijven merk onafhankelijk; u bepaalt welk automerk u wilt rijden
– Altijd persoonlijk contact:met aandacht en zorg, hartelijk
– wij zorgen voor een passende mobiliteitsoplossing
- Persoonlijk advies en ondersteuning van onze experts
– Onze korte communicatielijnen en uitgebreide netwerk garanderen dat uw zaken snel geregeld zijn
– Acceptatie van uw kredietaanvraag kan binnen 24 uur geregeld zijn


Wij staan u graag te woord
Innovation Lease

Plesmanweg 11
7602 PD Almelo
0546-825113
info@innovationlease.nl


 

Neem contact op